Kosten Ramen Lappen:

€ 22,50 per 15m2 (inclusief BTW en materiaalkosten)

Voor een gedetailleerde offerte stuur ons een mail!

Titany Schoonmaken levert tegenwoordig ook vakkundige glazenwassers. Het is uiteraard mogelijk om hier eenmalig of voor een langere periode gebruik van te maken. U kunt zich aanmelden door het invullen van uw naam, telefoonnummer, lapadres, te lappen etage(s), aantal ramen per etage en de gewenste lapfrequentie, 12/6/4 x per jaar en eventuele bijzonderheden te mailen. In veel gevallen maken wij gebruik van het tucker- of telewashsysteem. Met een uitschuifbare steel en borstel, waardoor osmosewater wordt gepompt, worden uw ramen en kozijnen schoon gewassen en gespoeld. Dit werkt veilig, snel en de ramen drogen streeploos op. Zijn de ramen heel erg vies, is er sprake van achterstallig onderhoud, dan is meestal een tweede wasbeurt nodig om de ramen schoon te krijgen. Het is binnen Amsterdam ook mogelijk uw ramen aan de binnenkant te laten lappen, of aan de achterkant van uw woning of bedrijfspand de glazen te laten wassen. Daarvoor moet u natuurlijk wel aanwezig zijn. Als u onze glazenwassers ziet lappen in uw buurt kunnen we dat gelijk doen. Als we apart langs moeten komen mail ons dan voor een afspraak.

De kosten voor onze diensten zijn gerelateerd aan de kwaliteit van de dienstverlening, Iedere klant heeft uiteraard zijn/haar eigen wensen en daarom kunnen de prijzen verschillen, hetzij vanwege de oppervlakte in vierkante meters, hetzij de frequentie van schoonmaken, of andere details van de schoonmaakwerkzaamheden -of andere diensten die u afneemt. De combinatie van factoren, zorgt ervoor dat wij in staat zijn om een definitieve prijs te bepalen.

Een vertegenwoordiger van ons bedrijf zal een afspraak met u maken om alle details van onze samenwerking te bespreken. Vervolgens zullen de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd door een team van twee (of meer) medewerkers, die zonder extra reiskosten naar uw kantoor of uw huis toekomen.

Let op! Wij berekenen geen voorrijkosten maar de eventuele parkeerkosten zijn wel voor uw rekening

Ons werk